5 Tips voor een geslaagd uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt

09/09/2014

Plezier voor groot en klein in Plopsa Indoor Hasselt? Wij namen de proef op de som! En wat is een betere proef dan je 4-jarig metekindje te trakteren op een dagje uit?! Zij was er alleszins helemaal klaar voor en dus trokken we op een zaterdag naar Hasselt.

Waar wij al massa’s volk hadden verwacht op een zonnige weekenddag, bleek dit totaal niet het geval te zijn! We moesten nergens aanschuiven en het bleek dus aangenaam vertoeven in dit indoor paradijs.

Prachtig indoor paradijs

Plopsa indoor bestaat uit een zeer groot overdekt deel met een mooie inkleding. Denk hierbij aan een piratenschip op het water met schildpadjes die ernaast zwemmen en kanonnen die je kan afvuren, een droom voor elk kind dus!

Er staan ongeveer een 20-tal attracties binnen waardoor het net niet te druk is en je op een namiddag meer dan voldoende tijd hebt om alles netjes af te werken. Je vindt er bootjes op het water, botsautootjes, een enorm ballenbad, een speelboom, piratenspeeltuin en een Bumba-gedeelte voor de allerkleinsten. Er is zelfs een kinderdisco waar de kleintjes zich kunnen uitleven!

Daarnaast worden ook de volwassen personen die hun kinderen vergezellen, niet teleurgesteld. Er zijn voldoende attracties op maat van kind en volwassene zoals de zweefmolen, ouderwetse carrousel en de grote glijbaan. Dan heb je nog enkele attracties waar een kind enkel met ouder in mag, deze zijn gemaakt voor de durvers onder ons. Ik kan het weten, want ik heb het niet gedurfd! Mijn metekindje daarentegen… 😉

Ook buiten

Ook aan de zonnekloppers is er gedacht: bij mooi weer kan je genieten in het outdoor-gedeelte waar nog een 7-tal attracties op je staan te wachten. Hier vind je water- en buitenspeeltuin, dansende fonteinen, K3 verkeerspark, klimtoren en nog zoveel meer. Indien je even rust nodig hebt na het indoor-gedeelte, kan je genieten van een ijsje of wafel op het grote buitenterras. Kortom, voor elk wat wils!

Wij gingen na enkele uren speelplezier voldaan naar huis, met op de achterbank een kleuter die met een glimlach in slaap viel…

Om te onthouden

Nog enkele tips voor een geslaagd bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt:

  1. Tickets zijn niet goedkoop: Koop Plopsa Indoor tickets met korting.
  2. Zorg voor voldoende eigen drank en voeding, je mag namelijk alles meenemen. Binnen is alles 2x zo duur!
  3. Zorg voor aangepaste kleding: een t-shirt voor binnen (de temperatuur loopt daar namelijk nogal op) en een golfje of jasje voor buiten.
  4. Zorg voor schoenen die gemakkelijk aan- en uitgaan: op bepaalde attracties is het nodig dat je de schoenen uitlaat en dan wil je geen kwartier verspillen aan veters losmaken.
  5. Er zijn ook shows (bijv. Bumbashow) die op bepaalde tijdstippen starten, let goed op het uur en op de stem die dit omroept.

Ga met de hele familie en geniet van al het moois dat Plopsa Indoor Hasselt te bieden heeft!

Door Thomas

Als beheerder van Kidsdeals.be, probeer ik zoveel mogelijk tips en trends met jullie te delen. Leuke inrichting van de kinderkamer? Of een nieuwe handige app voor tijdens je zwangerschap? Via Kidsdeals.be blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Ontvang wekelijks gratis de beste kidsdeals in je inbox. Bespaar voor het hele gezin en geniet meer. Schrijf je nu in!
✔ Bespaar op uitstapjes met het hele gezin
✔ Ontdek voordelige speelgoed deals
✔ Alleen de allerbeste kinderkleding
✔ Familievakanties met kortingen tot -75%