De nieuwe internetvergelijker internethunter.be

28/12/2020

Internethunter.be is dé website over internet providers in Belgie. Hier kunt u informatie vinden over alle soorten internet en alle aangeboden abonnementen van alle internetproviders van België. Vergelijk makkelijk welke internetaanbieder jouw het beste en voordeligste voorstel kan doen.

Belgische internetproviders

Belgische internetproviders zijn bedrijven die er voor zorgen dat u vanuit huis of op straat de beschikking hebben over internet. Belgische internetproviders voorzien ons niet alleen van de aansluiting op het internet, ze zorgen ook voor het onderhoud van de lijnen en rekenen ons voor hun diensten een vaste maandelijkse kostprijs aan. Wanneer we kijken naar de Belgische internetproviders van tegenwoordig kunnen we er niet omheen dat vooral Telenet en Belgacom, grote spelers op de markt zijn. Heel wat mensen kiezen er dan ook jaarlijks voor om hun internet abonnement af te sluiten bij één van deze twee bedrijven. Toch zijn Telenet en Belgacom niet de enige Belgische internetproviders, in tegendeel zelfs. Wanneer we kijken naar het aantal Belgische internetproviders vandaag de dag, zien we dat er naast Belgacom en Telenet nog andere bekende namen opduiken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan Scarlet, maar ook aan Mobistar en Proximus. Dit zijn stuk voor stuk grote bedrijven die over voldoende kennis en mogelijkheden beschikken om u een excellente internetverbinding aan te kunnen bieden.

Snel en goedkoop internet in Belgie

Belgische internetproviders hebben het eigenlijk allesbehalve eenvoudig. België staat er immers niet voor niets om bekend op vlak van internet één van de duurste landen van Europa te zijn. De kleine prijzenoorlog die gevoerd wordt tussen de twee giganten Belgacom en Telenet heeft dan ook het gewenste effect tot dusver niet bereikt. Nieuwe Belgische internetproviders die probeerden om eveneens een stukje van de markt te veroveren hebben gefaald en hebben ervoor gekozen om andere markten te verkennen. Vooral kleine Belgische internetproviders die vanaf nul moesten beginnen zagen hun levenslicht al snel uitdoven. Dit heeft er aldus voor gezorgd dat mensen die vandaag in België een internetverbinding wensen af te sluiten via internethunter.be nog de keuze hebben tussen de Belgische internetproviders Telenet, Belgacom, Scarlet, Mobistar en Proximus.

Internet abonnement vergelijken

Wanneer u op zoek gaat naar een internetabonnement is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er bestaan immers heel wat internet providers en abonnementen. Om er achter te komen welke provider en welk abonnement voor u het meest geschikt is, kunt u een beroep doen op Internethunter.be. Ze bieden u een onafhankelijk advies met hiernaast de mogelijkheid om meteen over te stappen, en dat helemaal gratis. Twijfel dus niet langer en maak nu de vergelijking! Let op: De website is ter informatie en geen onderdeel van Telenet, Scarlet, Belgacom, Numericable, Belgian Telecom, EdpNet, Evonet, Dommel, Belcenter of Billi.

Internet & TV packs afsluiten

Wanneer u zowel internet als TV wenst is de oplossing heel eenvoudig, u sluit ze gewoon allebei af in één en hetzelfde pakket via www.internethunter.be. De vraag is echter hoe dit precies in z’n werk gaat. Het is vooral de vraag of u bij internet en TV niet wordt opgezadeld met zenders die u eigenlijk niet aanspreken en of u nog wel kunt kiezen voor de snelste internetverbinding. Wanneer u een pakket dat internet en TV combineert wenst af te sluiten, dient u eigenlijk alleen maar te beschikken over een telefoon. Een vaste telefoonaansluiting is dus niet nodig. Op vlak van het internet hoeft u absoluut niet te kiezen voor een groter pakket, omdat u ook digitale televisie wenst te ontvangen. Dit kan perfect met een gewoon basispakket. De voordelen hiervan zijn:

  1. de combinatie van internet en TV in één en hetzelfde pakket
  2. lagere kosten en minder administratie
  3. vrije keuze op vlak van internetsnelheid
  4. alle voordelen van digitale televisie
  5. de beschikking hebben over verschillende ze
Categorie: Algemeen

Door Thomas

Als beheerder van Kidsdeals.be, probeer ik zoveel mogelijk tips en trends met jullie te delen. Leuke inrichting van de kinderkamer? Of een nieuwe handige app voor tijdens je zwangerschap? Via Kidsdeals.be blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Ontvang wekelijks gratis de beste kidsdeals in je inbox. Bespaar voor het hele gezin en geniet meer. Schrijf je nu in!
✔ Bespaar op uitstapjes met het hele gezin
✔ Ontdek voordelige speelgoed deals
✔ Alleen de allerbeste kinderkleding
✔ Familievakanties met kortingen tot -75%