Disclaimer

Bij Kidsdeals.be kunnen (aanstaande) ouders, zwangere vrouwen, kinderen en alle familieleden terecht voor tips en deals omtrent baby’s en kinderen. Zo bespaar je als bezoeker op kinderkleding, speelgoed, verzorging en voeding. Zo kan u gratis en voor niets al deze aanbiedingen bekijken en daar gebruik van maken.

Kidsdeals.be tracht ten allen tijde alle aanbiedingen up-to-date en werkende te houden. Indien u acties tegenkomt die niet (meer) werken of die niet geldig zijn, mag u ons daar altijd van op de hoogte brengen.

Door gebruik te maken van de informatie op deze website (Kidsdeals.be) of haar nevendiensten zoals de nieuwsbrief, social media of banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan Kidsdeals.be. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook.

Kidsdeals.be verwijst naar aanbieders van producten en diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Kidsdeals.be verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoop afdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en/of dienst.

Copyright Kidsdeals.be – 2014 tot heden

Ontvang wekelijks gratis de beste kidsdeals in je inbox. Bespaar voor het hele gezin en geniet meer. Schrijf je nu in!
✔ Bespaar op uitstapjes met het hele gezin
✔ Ontdek voordelige speelgoed deals
✔ Alleen de allerbeste kinderkleding
✔ Familievakanties met kortingen tot -75%